sawetara kita

panas Produk

babagan kita

LINT TOP CABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

minangka klompok sing duwe pengalaman profesional lan teknologi profesional ing bidang kabel & kabel, utamane ing bidang kabel listrik lan kabel, kabel bangunan kabel serat optik, lsp. Kita nawakake mesin produksi bermutu, peralatan uji, aksesoris kanthi pitulung teknis kalebu instalasi mlaku trek, latihan lan njupuk alangan. Utamane, kita bisa nindakake proyek turn-key saka dhukungan teknis ing tahap awal proyek kalebu desain kabeh pasokan peralatan pabrik mesin uji peralatan produksi, peralatan tambahan lan bahan kanggo produksi pungkasan lan tes uga pangopènan.

maca liyane
  • 393mitra
  • 55pasar utama kita
  • 22aplikasi
  • 988kegiyatan

Muga-muga jagad iki nganggo cahya lan nyambung ing endi wae!

Warta perusahaan

PAWARTA TERBARU

maca liyane
acara kita

pameran