LINT TOP CABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

APA KITA LAKON?

Kapan sampeyan butuh karo kita?

Napa KITA?

LINT TOP CABLE TECHNOLOGY CO., LTD. minangka klompok sing duwe pengalaman profesional lan teknologi profesional ing bidang kabel & kabel, utamane ing bidang kabel listrik lan kabel, kabel bangunan, kabel serat optik, lsp. Kita nawakake mesin produksi bermutu, peralatan uji, aksesoris kanthi pitulung teknis kalebu instalasi, mlaku trek, latihan lan njupuk masalah. Utamane, kita bisa nindakake proyek turn-key saka dhukungan teknis ing tahap awal proyek kalebu desain kabeh peralatan pabrik, pasokan mesin produksi, peralatan tes, peralatan tambahan lan bahan kanggo produksi lan tes pungkasan, uga minangka pangopènan.
Nalika sampeyan pengin nyiyapake tanduran kabel lan kabel anyar. Sampeyan wis duwe tanduran kabel lan kabel lan duwe bathi, lan pesen saya mundhak. Mangkono sampeyan pengin nambah produktivitas. Sampeyan wis duwe tanduran kabel lan kabel, Sampeyan pengin miwiti kabel lan produksi kabel liyane. Sampeyan nganggo kabel lan kabel suwene wis pirang-pirang taun, lini produksi sing wis ana wis tuwa, kecepatane saya sithik banget, mesin asring ngalami masalah. Panyedhiya bahan kabel lan kabel.
Kualitas minangka jaminan sing paling dhasar lan penting kanggo para pelanggan. Kita nyiyapake sistem pengawasan multilevel kanggo ngontrol kualitas. Nganti saiki, kabeh mesin saka LINT TOP mlaku ing saindenging jagad. Nalika ngontrol kualitas kanthi ketat, layanan sawise adol saya sithik. Kita wis ngerti, layanan sawise adol bakal ditransfer menyang pelanggan, kerugian amarga kerusakan mesin gedhe banget, sirah saya gedhe kanggo pelanggan. Kajaba kualitas, entuk solusi kabel lan kabel kanthi LINT TOP gampang. Kaping pisanan, produk LINT TOP kalebu paket fasilitas produksi, peralatan uji, peralatan tambahan, uga bahan sing dibutuhake sajrone produksi. Kapindho, kita nyoba nggawe LINT TOP dadi perusahaan sing intensif teknologi. Ngapikake pitulung teknis lan nyediakake dhukungan teknis kanggo para pelanggan minangka arah mbesuk. LINT TOP minangka tim sing enom lan penting. Efisiensi tinggi, tepat waktu, tertib, kaku lan kerja miturut proses minangka prinsip kita. Nalika arep nambah kekuwatan lan kepuasan pelanggan, ora bakal mandheg anggone njelajah. Kita yakin manawa kanthi LINT TOP kabel lan kabel sampeyan bakal kompetitif ing pasar. LINT TOP bakal dadi mitra sing bisa dipercaya nalika dadi kuat.

pasar utama kita

Kita duwe loro pasar utama.
Sing pertama yaiku Afrika Utara sing pusaté ing Algeria, kalebu Algeria, Maroko, Tunisia lan Libya.
Sing nomer loro yaiku Amerika Selatan sing pusaté ing Brasil, kalebu Brasil, Ekuador, Chili, Argentina lan Paraguay. Kajaba iku, kita uga duwe pelanggan ing Pakistan, Vietnam, Afrika Selatan, Makedonia, Republik Ceko, Norwegia, lsp.

kasus kerjasama

Kabeh proyek pabrik sing wis rampung nutupi kabel voltase dhuwur, kabel bangunan, kabel serat optik lan kabel data. 

Proyek Tanduran Kabeh

  • Brasil * Kabel OPGW
  • Algeria * 66KV Kabel voltase dhuwur
  • Makedonia * Kawat bangunan tembaga
  • Algeria * Kawat bangunan
  • Ekuador * 0,6 / 1KV Kabel aluminium voltase rendah
  • Afrika Selatan * Kabel serat optik / Kabel data
  • Chili * Kabel daya voltase sithik
  • Aljazair * Lini produksi trafo
  • Brasil * Kabel gulung serat optik FTTH / Kabel dhukungan mandhiri
  • Algeria * Kabel listrik

Proyek Utama

  • Brasil * Sistem tes HV kanggo kabel 35KV * 4 set
  • Brasil * 9.5mm Al casting rod system
  • Ekuador * Strand tubular * 4 set + strander kaku * 1 set + garis coiling / packing * 2 set + garis ekstrusi * 2 set
  • Brasil * Strander tubular + 1250 buncher
  • Aljazair * Tungku tuwa * 64 bobbins * 2 set + 40 bobbins * 1set
  • Vietnam * 9,5mm sistem casting rod Al murni
  • Ekuador * Garis ekstrusi * 4 set
  • Aljazair * Coiling and film shrinking line * 3 set + rewinding line * 3sets
  • Ekuador * Baris pelet PVC karo mixer lan pengepakan + mesin koiling otomatis lan ikatan * 4set
  • Aljazair * 2600 Drum twister & 800mm buncher

timeline perusahaan

  • LEMBAR

    Siapke pusat Afrika Lor.

  • Pameran

    Kabel lan Kabel Pameran ing Dusseldorf dibatalake.

  • LEMBAR

    Nalika arep nambah kekuwatan lan kepuasan pelanggan, ora bakal mandheg anggone njelajah.

  • Pameran

    Melu Pameran Kawat Internasional Istanbul.

  • Pameran

    Kabel sing mlebu ing Amerika Selatan 2019.

  • LEMBAR

    Kabel data. Mesin produksi lengkap, peralatan tes kabel Data.

  • PASARAN

    Dibentuk rong pasar. Siji wong Amérika Kidul lan liyane Afrika Lor.

  • Pameran

    Melu Pameran Kawat Internasional Istanbul.

  • LEMBAR

    Lapangan kabel serat optik. Mesin produksi lengkap, peralatan uji kabel serat optik.

  • PASARAN

    Ditambahi menyang pasar Ceko, Serbia, Ukraina, Norwegia lan Swedia.

  • Pameran

    Rawuh ing Pameran Kawat & Kabel Internasional Shanghai.

  • PASARAN

    Ditambahi menyang pasar Pakistan, Zambia lan Kenya.

  • Pameran

    Rawuh ing Pameran Kawat lan Kabel Internasional Dusseldorf.

  • LEMBAR

    Kabel listrik LV diajukake. Mesin produksi lengkap, peralatan uji kabel listrik LV.

  • PASARAN

    Mlebu menyang pasar Asia Kidul, kalebu Vietnam, Filipina, Thailand lan Indonesia.

  • Pameran

    Mlebu ing Kabel Internasional lan Pameran Kabel Internasional.

  • LEMBAR

    Kabel 66HV sing ditambahi. Miwiti nyuplai peralatan uji lini produksi kanggo pabrik Kabel anyar. 

  • PASARAN

    Mlebu menyang Algeria.

  • Pameran

    Rawuh ing Pameran Kawat lan Kabel Internasional Dusseldorf.

  • PASARAN

    Ditambahi menyang Makedonia.

  • Pameran

    Mlebu ing Kabel Internasional lan Pameran Kabel Internasional.

  • LEMBAR

    Kawat bangunan sing ditambahi.

  • PASARAN

    Ditambahi menyang Ekuador, Chili, Argentina, lsp. Fokus ing pasar Brasil.

  • LEMBAR

    Utamane ing kabel listrik MV.

  • PASARAN

    Ditambahi menyang Paraguay.

  • LEMBAR

    Utamane ing kabel listrik MV.

  • LEMBAR

    LINT TOP didegake, utamane kanggo solusi kawat & kabel, mesin produksi pasokan, peralatan tes, lsp.

  • PASARAN

    Pasar saka Brasil.