Mesin Gambar Multiwire

Mesin Gambar Multiwire

  • Ketentuan Pembayaran T / T, L / C, D / P, lsp.
  • Wektu Pangiriman 180 dina
  • Papan Asal Cina
  • Port of Loading Guangzhou, China
  • Kiriman Liwat segara
  • Kode HS 8463102000
  • Beban Kontainer 2 * 40HQ
  • Periode Warranty 12 wulan

Rincian Produk

Komponen Utama

Bagian Komersial

Piranti Pembantu

Instalasi lan Komisi

FAQ

    Rincian Produk

    1. Pambuka

    Umume, produksi konduktor minangka langkah pertama sajrone nggawe kabel lan kabel. Kualitas konduktor langsung ana hubungane karo kinerja kabeh produk kabel. Lan efisiensi produksi uga ana gandhengane karo biaya produksi produk kabel. Pangolahan konduktor tradisional ditindakake kanthi mesin gambar roda tunggal menara kawat. Kawat tembaga / aluminium sing kenthel digambar lan dicantholake karo mesin gambar kanggo nggayuh diameter sing dibutuhake.

    Nanging ing proses pangolahan anyar, luwih akeh nggunakake mesin gambar multiwire.

    Mesin multiwire provided by LINT TOP is an innovation based on traditional one. It can draw multiple copper wires of the same diameter simultaneously, and can achieve online annealing after drawing to obtain multiple copper wires with the same electrical properties.
    Compared with the traditional single head drawing machine, the multiwire has some certain superiorities:

    1). Ngapikake kualitas produk, luwih-luwih nalika langkah sabanjure ditindakake. Iki njamin konsistensi negara saben kabel siji uga bisa nambah konduktivitas lan alus kabel sing dipasang.
    2). Ngapikake efisiensi produksi. Nggambar pirang-pirang kabel kanthi bebarengan padha karo akeh mesin gambar siji-sijine sing bisa digunakake, sing kaping pirang-pirang luwih efisien tinimbang sing tradisional.
    3). Ngirit biaya. Siji mesin gambar multiwire bisa ngganti sawetara mesin gambar kepala siji, sing bisa ngirit biaya input peralatan, lan sajrone proses produksi, bisa uga nyuda biaya tenaga kerja.

    2. Fitur Piranti

    Mesin gambar nggunakake transmisi gir heliks presisi tinggi lan dilengkapi pendingin minyak lan pelumasan minyak sing kuat. Pelumasan diwenehake dening pompa gir sing didhukung motor kanthi independen, kanthi proteksi tekanan lan bisa mateni kegagalan pelumasan. Kothak pendingin mesin gambar nggunakake pendinginan pelumasan jinis semprotan sing kuwat, sing bisa adhem lan pelumas roda gambar, mati lan kabel , supaya bisa njamin kualitas nggambar sing apik.
    Online annealing of copper wire can be carried out to realize "continuous drawing and continuous annealing", which can ensure the stability and consistency of the wires.

    3. Parameter Teknis Utama

    Kita nyedhiyakake macem-macem mesin gambar multiwire, parameter teknis utama yaiku:

    Model

    LT21-8 / 1500

    LT17-8 / 2000

    LT16-14 / 4000

    LT20-14 / 4000

    LT21-16 / 2000

    LT25-16 / 2000

    Nomer kabel

    8

    8

    14

    14

    16

    16

    Dhiameter inlet (mm)

    Maks.1.8

    Maks.1.8

    14 * Maks.1.1 / 7 * Maksimum.2.6

    14 * Maks.1.1 / 7 * Maksimum.2.6

    Maks.1.8

    Maks.1.8

    Diameter outlet (mm)

    0,15 ~ 0,40

    0,20 ~ 0,52

    14 * (0,28 ~ 0,52) /

    7 * (0,50 ~ 1,05) /

    14 * (0,20 ~ 0,52) /

    7 * (0,50 ~ 1,05) /

    16 * (0,18 ~ 0,40) /

    8 * (0,40 ~ 0,52) /

    16 * (0,15 ~ 0,40) /

    8 * (0,40 ~ 0,52) /

    Kacepetan nggambar (m / min)

    Max.1800

    Max.1800

    Max.1800

    Max.1800

    Max.1800

    Max.1800

    Dhiameter rodha nggambar (mm)

    80

    80

    120

    120

    80

    80

    Diameter Capstan (mm)

    100

    100

    120

    120

    100

    100

    Jumlah seda

    Maks. 21

    Maks.17

    Maksimum.16

    Maks.20

    Maks. 21

    Maksimum.25

    Elongasi mekanik (%)

    8% ~ 25%

    8% ~ 25%

    8% ~ 25%

    8% ~ 25%

    8% ~ 25%

    8% ~ 25%

    Annealing saiki (A)

    Max.1500

    Maks. 2000

    Maksimum.4000

    Maksimum.4000

    Maks. 2000

    Maks. 2000

    Ukuran bobbin (mm)

    PND630

    PND630

    PND630

    PND630

    PND630

    PND630

    4. Efek Gambar Kawat

    Efek Gambar Kawat

    Kita nyedhiyakake macem-macem jinis mesin gambar multiwire kanggo memenuhi syarat nggambar kanthi spesifikasi sing beda. Ditondoi kanthi kacepetan nggambar kanthi cepet, efisiensi produksi sing dhuwur, area peralatan cilik lan produk nggambar kanthi kualitas lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Komponen Utama

      Piranti kasebut umume kalebu piranti bayar, mesin gambar, piranti anil, kontrol tegangan, take-up lan traverser, lan sistem kontrol elektronik.

      1. Bayaran

      Bayaran

      Bayaran mesin gambar multiwire minangka jinis rak sing jumlah pembayaran bisa dicocogake miturut jumlah kabel. Kacepetan mbayar bisa nganti 250m / menit, sing bisa memenuhi persyaratan mbayar mesin gambar multiwire kanthi kecepatan dhuwur.

      2. Mesin Gambar Kawat

      Mesin Gambar Kawat

      Mesin gambar ngontrol 8 kabel minangka unit dhasar, 16 kabel minangka susunan layer dobel, utawa ngontrol 7 kabel minangka unit dhasar, 14 kabel minangka susunan layer dobel. Gambar mati dirancang kanthi susunan horisontal tandem. Transmisi mekanik nggunakake transmisi gir lan dual drive listrik (motor utama lan motor kacepetan tetep didhukung kanthi kapisah). Iki bisa mujudake pangowahan mati kanthi cepet lan nyuda wektu tambahan sajrone ganti.
      Dhasar mesin gambar yaiku struktur sing gandheng, sing diolah lan dibentuk sawise anil lan ngilangi stres internal kanthi stabilitas lan kekuatan sing luwih dhuwur. Awak gir gir dipérang dadi rong bagean, lan diproses lan dibentuk sawise anil lan ngilangi stres internal. Nggunakake transmisi gir heliks presisi tinggi lan dilengkapi pendingin minyak lan pelumasan minyak sing kuat. Kanthi proteksi tekanan, bisa nyadari shutdown kegagalan pelumasan, lan dilengkapi piranti pendinginan lan penyaringan pelumasan. Kothak adhem nggunakake pendinginan pelumasan jinis semprotan sing kuwat, sing bisa adhem lan pelumas roda gambar, mati lan kabel supaya bisa kualitas mutu luwih apik. Semprotan dipompa nganggo tekanan motor, disemprot nganggo cetakan semprotan horisontal kanthi cetakan mripat. Dasar cetakan mripat dirancang kanthi bolongan miring kanggo nyelarasake tengah mati, sing bisa ngresiki pusat mati kanthi efektif lan nyuda kerugian. Tutup kothak nganggo struktur loncat karo muter awak, sing gampang dioperasikake.

      3. Mesin Anil

      Mesin Anil

      Mesin annealing nganggo annealing jarak pendek kontak lan duwe desain struktur anyar. Sampeyan bisa milih anilen rong tahap utawa anil telung tahap miturut sarat diameter kawat. Awak nggunakake struktur las horisontal kanthi tank pemulihan kanggo coolant ing sisih ngisor. Set roda konduktif nggunakake struktur gabungan karo awak rodha tembaga lan roller konduktif nyemprotake nikel. Sikat karbon lan roda konduktif digawe adhem kanthi nggunakake kipas kuat. Saben rodha konduktif disurung nganggo sabuk sing rata, lan tenaga kasebut disedhiyakake dening motor roda kanthi kecepatan tetep. Pasokan listrik anil yaiku arus langsung, sing cocog kanggo anilasi simultan sawetara kabel tembaga.
      Mesin anil kalebu sistem konduktif, sistem proteksi oksidasi, sistem pendinginan, sistem pangatusan lan sistem listrik. Perlindhungan oksidasi nggunakake proteksi uap; pendinginan lan pelumasan nggunakake sirkulasi cairan nggambar konsentrasi encer; sistem pangatusan nggunakake udhara komprèsi lan pangatusan mati. Iki bisa njamin tampilan kawat tembaga padhang lan ora ana oksidasi, lan uga bisa memenuhi persyaratan kinerja elongasi lan resistivitas kawat tembaga sawise anil.

        Bagian Komersial

        1. Motor Siemens;
        2. Inverter merek Yaskawa Jepang;
        3. Siemens programmable controller (PLC) lan layar tutul;
        4. aparat voltase kurang Schneider;
        5. prewangan NSK.

          Piranti Pembantu

          Saliyane piranti bayar ing ndhuwur, mesin gambar, piranti anil, kontrol tegangan, njupuk lan traverser, lan sistem kontrol elektronik, sawetara peralatan tambahan kayata mati gambar, saringan emulsi tembaga, mesin nuding lan las adhem yaiku uga dibutuhake sajrone proses nggambar.

          Piranti tambahan nggambar sing diwenehake bisa nggawe produksi gambar macem-macem jinis mesin gambar multiwire. Iki ora mung bisa njamin proses nggambar kanthi lancar, ningkatake kualitas permukaan produk, nanging uga nyuda kelangan peralatan nggambar lan nambah umur layanan sing dadi peralatan penting sajrone proses nggambar.

            Instalasi lan Komisi

            Babagan mesin gambar multiwire, kita duwe akeh gambar kanggo para pelanggan, kalebu gambar tata letak, gambar pondasi, gambar kanggo kolam cairan anil, diagram pipa skematis, lan gambar kolam emulsi. Pelanggan bisa mbangun tanduran miturut tata letak, lan ngrancang ambane pondasi lan nyiyapake tumpukan anti-penyelesaian yen lemah ora cukup angel kanggo ndhukung peralatan miturut gambar pondasi. Pelanggan bisa nggawe kolam cair anil miturut gambar referensi sing disedhiyakake, nanging uga kudu nimbang kahanan nyata tanduran kasebut. Iki uga cocog karo kolam emulsi.

            Kita bakal ngirim insinyur kanggo nuntun instalasi lan komisioning sawise peralatan teka. Insinyur bakal mbantu nginstal peralatan kasebut, banjur nyoba nggambar kanthi dies sing beda. Sajrone proses nggambar, insinyur bakal nglatih para karyawan, mulang supaya ngidhep kabel liwat gambar mati, lan ngatasi masalah sing ditemokake nalika proses nggambar. Kabeh proses bisa uga butuh 10 dina.

              FAQ

              Q: Commissioning during COVID-19 Epidemic?

              A: Covid-19 create a new way of business.

              So how we can carry on the inspection works now?
              Customers can ask the third-party to make inspection.
              We can also make inspection with customer by face-to-face video call.

              For commissioning, will it be more difficult?
              We put more efforts to get over the difficult of Chinese technician’s traveling for commissioning. First we finished commissioning works before dispatch, then we will make on line commissioning with customer’s team. We already make a great achievement. All machines dispatched have been finished commissioning or during the commissioning, the most difficult machines we have succeeded are, SFS tandem line for cat 6a, 7, drum twister, compounding line, etc.

              By all these activities, We are trying to reduce customer’s anxious on investment and development.

              P: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
              A: Kabeh pelanggan saka omah lan ing luar negeri disambut hangat kanggo ngunjungi perusahaan lan pabrik.

              P: Apa sampeyan nyuplai instalasi lan komisioning?
              A: Ya, kita tindakake kaya ing ngisor iki:
              -Salika pelanggan ngandhani manawa mesin dilebokake ing papan sing bener, kita bakal ngirim insinyur mekanik lan listrik kanggo mesin wiwitan.
              Pengujian tanpa mbukak: Sawise mesin wis diinstal kanthi lengkap, kita ora nyoba luwih dhisik.
              Pengujian kanthi beban: Biasane kita bakal bisa ngasilake 3 kabel sing beda-beda kanggo nggawe tes beban.

              Flexible installation and commissioning measures will be provided under COVID-19 by LINT TOP. 
              -Laporan panrima: Sawise pembeli negesake manawa mesin bisa nggayuh kabeh spesifikasi ing kontrak, laporan panrima bakal ditandatangani kanggo cathetan manawa mesin kasebut bakal ana ing wektu garansi.

              P: Informasi apa sing kudu ditawakake kanggo njaluk kuotasi rinci saka sampeyan?
              A: Kanggo siji mesin: Biasane kita kudu ngerti ukuran kabel inlet, ukuran kabel stopkontak kanggo diproduksi, produktivitas, mbayar lan njupuk ukuran kanggo milih mesin sing bener.
              Kanggo pabrik kabel anyar utawa jalur produksi kabel anyar, kita kudu ngerti lembar data kabel sing bakal diproduksi, produktivitas, standar sing kudu ditindakake, lsp kanggo ngrancang kabeh mesin sing dibutuhake.

              P: Apa sampeyan bisa menehi peralatan tambahan bebarengan karo mesin kasebut?
              A: Ya, mesthi.
              Kita wis nyedhiyakake penukar panas, mesin filter bubuk bubuk / tembaga aluminium, menara pendingin, chiller, kompresor udara, mati gambar, mesin penunjuk, pengelasan adhem, bobbins, dll. Karo mesin.

              P: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kabeh tanduran?
              A: Ya, iki mupangat kita.
              Kanthi sheet data kabel sing bakal digawe, standar kabel sampeyan kudu ngetutake, produktivitas sing sampeyan ngarepake. Insinyur ing teknologi produksi lan mesin bakal nggawe desain mesin produksi, peralatan tes, aksesoris kaya bobbin, mati, garis rewinding lan bahan sing dibutuhake.

              P: Kepiye aku bisa ngerti status pesenanku?
              A: Kita duwe sistem OA babagan nglacak produksi.
              Kanggo panjaluk sampeyan, kita bisa ngirim foto lan video pesenan, uga bisa nggunakake FACETIME supaya ngerti produksi.

              P: Kepiye carane sampeyan kerja ing pamriksan sadurunge dikirim?
              A: Kita bakal nggawe tes keseimbangan dinamis, tes levelness, tes swara, lan liya-liyane sajrone produksi.
              Sawise rampung produksi, biasane kita nggawe mlaku tanpa momotan saben mesin sadurunge dikirim. Pelanggan disambut rawuh ing pamriksa.

              P: Pameran apa sing bakal sampeyan lawuhi, apa bisa ketemu ing pameran kasebut?
              A: Pameran Kawat lan Kabel Internasional Dusseldorf;
              Kawat Amerika Selatan Pameran;
              Pameran Kawat lan Kabel Internasional ing Shanghai;
              Pameran Kawat Internasional Istanbul, lsp.
              Kawat Pameran Asia Tenggara, lsp.

              Kirim pesen menyang kita:

              Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita