за нас

ТОХНОЛОГИЈА ЗА ВРВНИ КАБЕЛИ СО, ООД.

е група со богато искуство и професионална технологија во полето за жици и кабли, особено во областа на електрични жици и кабли, градежни жици кабли со оптички влакна итн. Ние нудиме врвни машини за производство, опрема за тестирање, додатоци со техничка помош, вклучувајќи инсталација трчање по патека, тренинг и проблеми со снимањето. Особено, можеме да направиме клучни проекти од техничка поддршка во раната фаза на проектот, вклучувајќи дизајн на целата фабричка опрема за снабдување на машини за производство на опрема за тестирање, помошна опрема и материјали до финално производство и тест, како и одржување.

  • 393партнери
  • 55нашите главни пазари
  • 22апликација
  • 988активности

Нека е светот со светлина и поврзан насекаде!

our activities / turnkey solutions

Builing Wires & Cables Builing Wires & Cables
LV (Low Voltage) Power Cables LV (Low Voltage) Power Cables
ABC (Aerial Bundled ) Cables ABC (Aerial Bundled ) Cables
Прочитај повеќе

company news

Ship the LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to South Africa
09-17-2021

Ship the LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to South Africa

Recently, LINT TOP just dispatch the cable packaging: LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to its destination: SOUTH AFRICA. In order to me...
Прочитај повеќе