• 1250 машина за двојно извртување
  • Плетенка
  • Машина за заварување задник за заглавувам проводници
  • Тестер на искра наизменична струја со висока или моќност
  • Банер со двојно извртување со голема брзина
  • Ласерски печатач
  • Вертикална машина за сечење LTM-B серија