varg tonë

Produkte të nxehta

rreth nesh

TEKNOLOGJIA E KABELIT TINT TOP LINT, LTD.

është një grup me përvojë të pasur dhe teknologji profesionale në fushën e telave dhe kabllove, veçanërisht në fushën e telave elektrike dhe kabllove, telave të ndërtesave kabllove me fibër optike, etj. Ne ofrojmë makina prodhuese me cilësi të lartë, pajisje provë, pajisje shtesë me ndihmë teknike përfshirë instalimin vrapimi në shteg, stërvitja dhe xhirimi i problemeve. Në veçanti, ne mund të bëjmë projekte kthyese nga mbështetja teknike në fazën e hershme të projektit, duke përfshirë hartimin e të gjithë pajisjes së pajisjeve të fabrikës së pajisjeve të testimit të makinave prodhuese, pajisjeve ndihmëse dhe materialeve deri në prodhimin dhe testin përfundimtar, si dhe mirëmbajtjen.

Lexo më shumë
  • 393partnerë
  • 55tregjet tona kryesore
  • 22aplikim
  • 988aktivitete

Le të jetë bota me dritë dhe e lidhur kudo!

Lajmet e kompanisë

Lajmet më të fundit

Lexo më shumë
shfaqja jonë

ekspozitë