TEKNOLOGJIA E KABELIT TINT TOP LINT, LTD.

ÇFARË BËJMË NE?

KU DUHET N US SHBA?

PSE NE?

TEKNOLOGJIA E KABELIT TINT TOP LINT, LTD. është një grup me përvojë të pasur dhe teknologji profesionale në fushën e telave dhe kabllove, veçanërisht në fushën e telave elektrike dhe kabllove, telave të ndërtimit, kabllove me fibër optike, etj. Ne ofrojmë makina prodhimi me cilësi të lartë, pajisje provë, pajisje shtesë me ndihmë teknike përfshirë instalimi, drejtimi i shtegut, trajnimi dhe xhirimi i problemeve. Në veçanti, ne mund të bëjmë projekte kthyese nga mbështetja teknike në fazën e hershme të projektit, duke përfshirë hartimin e të gjithë pajisjeve të fabrikës, furnizimin e makinave prodhuese, pajisjet e provës, pajisjet ndihmëse dhe materialet në prodhimin dhe provën përfundimtare, si dhe si mirëmbajtje.
Kur dëshironi të krijoni një fabrikë të re teli dhe kabllo. Tashmë keni një fabrikë teli dhe kabllo dhe është fitimprurëse, dhe urdhërat rriten. Kështu që ju dëshironi të rrisni produktivitetin. Tashmë keni një fabrikë teli dhe kabllo, Ju dëshironi të filloni prodhimin e telit dhe kabllove të llojit tjetër. Ju keni vite me tela dhe kabllo, linjat ekzistuese të prodhimit u bënë të vjetër, shpejtësia është shumë e ulët, makina ka problem shpesh. Furnizuesi i telit dhe materialit kabllor.
Cilësia është garancia më themelore dhe e rëndësishme për klientët. Ne kemi ngritur një sistem mbikëqyrës shumëplanësh për të kontrolluar cilësinë. Deri tani, të gjitha makinat nga LINT TOP po funksionojnë në të gjithë botën. Kur kontrollojmë cilësinë në mënyrë rigoroze, shërbimi pas shitjes bëhet gjithnjë e më pak. Ne e kuptojmë plotësisht, çdo shërbim pas shitjes do të transferohet te klientët, humbja për shkak të prishjes së makinerisë është e madhe, një dhimbje koke e madhe për klientin. Përveç cilësisë, marrja e zgjidhjes së telit dhe kabllove me LINT TOP është lehtësisht. Së pari, produkti i LINT TOP mbulon një paketë të plotë të pajisjeve të prodhimit, pajisjet e provës, pajisjet ndihmëse, gjithashtu materialet e nevojshme gjatë prodhimit. Së dyti, Ne jemi duke u përpjekur ta bëjmë LINT TOP të jetë një kompani me teknologji intensive. Përmirësimi i ndihmës teknike dhe ofrimi i mbështetjes teknike për klientët sa më shumë që të jetë e mundur është drejtimi ynë në të ardhmen. LINT TOP është një ekip i ri dhe jetësor. Parimi ynë është efikas i lartë, në kohë, i rregullt, rigoroz dhe punë sipas procesit. Në rrugën për të përmirësuar forcën tonë dhe kënaqësinë e klientëve, ne kurrë nuk do të ndalemi së eksploruari. Ne besojmë se me LINT TOP tela dhe kabllot tuaja do të jenë lehtësisht konkurruese në treg. LINT TOP do të bëhet partneri juaj i besueshëm në rrugën tuaj për të qenë i fuqishëm.

tregjet tona kryesore

Kemi dy tregje kryesore.
E para është Afrika e Veriut me në qendër Algjeri, përfshirë Algjerinë, Marokun, Tunizinë dhe Libinë.
E dyta është Amerika e Jugut me në qendër Brazilin, përfshirë Brazilin, Ekuadorin, Kilin, Argjentinën dhe Paraguai. Përveç kësaj, kemi edhe klientë në Pakistan, Vietnam, Afrikën e Jugut, Maqedoni, Republikën Czecheke, Norvegji, etj.

rast bashkëpunimi

Të gjitha projektet e fabrikës që kemi bërë mbulojnë kabllot e tensionit të lartë, telat e ndërtimit, kabllot me fibër optike dhe kabllot e të dhënave. 

Projektet Bimore të Tjera

 • Brazil * Kablloja OPGW
 • Algjeri * 66KV Kabllo e tensionit të lartë
 • Maqedoni * Tel teli për ndërtimin e bakrit
 • Algjeri * Tel ndërtimi
 • Ekuador * 0.6 / 1KV Kabëll alumini me tension të ulët
 • Afrika e Jugut * Kabllo me fibër optike / kabllo të dhënash
 • Kili * Kablloja e tensionit të ulët
 • Algjeria * Linja e prodhimit të transformatorit
 • Brazil * Kabllo FTTH / vetë mbështetëse e kabllove me fibër optike
 • Algjeri * Kabëll elektrik

Projektet kryesore

 • Brazil * Sistemi i provës HV për kabllot 35KV * 4 grupe
 • Brazil * Sistemi i hedhjes së shufrës së aliazhit 9.5 mm
 • Ekuador * Strander tubi * 4 grupe + strandë e ngurtë * 1 grup + linjë bashkimi / paketimi * 2 grupe + linja nxjerrëse * 2 grupe
 • Brazil * Rrëshqitës tub + 1250 bandë
 • Algjeria * Furra e plakjes * 64 bobina * 2 sete + 40 bobina * 1set
 • Vietnam * Sistemi i pastër i shufrës Al 9.5 mm
 • Ekuador * Linja nxjerrëse * 4 grupe
 • Algjeria * Linja shtrëngimi dhe filmi i shtrëngimit * 3 grupe + linja rewinding * 3sets
 • Ekuador * Linja PVC e fishekëve me mikser dhe paketim + makina bashkimi dhe lidhëse automatike * 4 grupe
 • Algjeri * 2600 Drumb twister & buncher 800 mm

afati kohor i ndërmarrjes

 • FUSHA

  Vendosni qendrën e Afrikës së Veriut.

 • EKSPOZITA

  Panairi i Telave dhe Kabllove në Dusseldorf u anulua.

 • FUSHA

  Në rrugën për të përmirësuar forcën tonë dhe kënaqësinë e klientëve, ne kurrë nuk do të ndalemi së eksploruari.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telit në Stamboll.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Amerikën e Jugut 2019.

 • FUSHA

  Kabllot e të dhënave. Makinat e prodhimit të plotë, pajisjet e provës së kabllove të të dhënave.

 • TREGU

  Formuan dy tregje. Njëra është e Amerikës së Jugut dhe tjetra është e Afrikës së Veriut.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telit në Stamboll.

 • FUSHA

  Fusha e kabllove me fibër optike. Makinat e prodhimit të plotë, pajisjet e provës së kabllove me fibër optike.

 • TREGU

  Zgjerohet në tregun Czechek, Serbi, Ukrainë, Norvegji dhe Suedi.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telave dhe Kabllove në Shanghai.

 • TREGU

  Zgjerohet në tregun e Pakistanit, Zambisë dhe Kenisë.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telave dhe Kabllove në Dusseldorf.

 • FUSHA

  Paraqiten kabllot e energjisë LV. Makinat e prodhimit të plotë, pajisjet e provës së kabllove të energjisë LV.

 • TREGU

  Hyrë në tregun e Azisë Jugore, përfshirë Vietnamin, Filipinet, Tajlandën dhe Indonezinë.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telave dhe Kabllove në Brazil.

 • FUSHA

  Zgjeruar kabllot 66HV. Filloni të furnizoni pajisje të testimit të linjave të tëra për impiantin e ri Cable. 

 • TREGU

  Hyri në Algjeri.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telave dhe Kabllove në Dusseldorf.

 • TREGU

  Zgjeruar në Maqedoni.

 • EKSPOZITA

  Mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Telave dhe Kabllove në Brazil.

 • FUSHA

  Zgjeruar tela ndërtimi.

 • TREGU

  Zgjeruar në Ekuador, Kili, Argjentinë, etj. Fokusuar në tregun brazilian.

 • FUSHA

  Kryesisht në kabllot e energjisë MV.

 • TREGU

  Zgjeruar në Paraguai.

 • FUSHA

  Kryesisht në kabllot e energjisë MV.

 • FUSHA

  LINT TOP është themeluar, kryesisht për zgjidhje teli dhe kabllo, makina prodhimi të furnizimit, pajisje testimi, etj.

 • TREGU

  Tregu nga Brazili.