Makinë vizatimi multiwire

Makinë vizatimi multiwire

 • Kushtet e pagesës T / T, L / C, D / P, etj.
 • Koha e dërgimit 180 ditë
 • Vendi i origjinës Kinë
 • Portin e ngarkimit Guangzhou, Kinë
 • Transporti detar Buzë detit
 • Kodi HS 8463102000
 • Ngarkesa e kontejnerit 2 * 40HQ
 • Periudha e garancisë 12 muaj

detajet e produktit

Përbërësit kryesorë

Pjesët tregtare

Pajisje ndihmëse

Instalimi dhe funksionimi

FAQ

  detajet e produktit

  1. Hyrje

  Në përgjithësi, prodhimi i përcjellësve është hapi i parë gjatë prodhimit të telave dhe kabllove. Cilësia e përcjellësve lidhet drejtpërdrejt me performancën e tërë produktit kabllor. Dhe efikasiteti i prodhimit lidhet gjithashtu me koston e prodhimit të produktit kabllor. Përpunimi tradicional i përcjellësit kryhet nga një makinë vizatimi kullë me kabllo të vetme. Teli i trashë bakri / alumini është tërhequr dhe annealizuar nga makina vizatuese për të arritur diametrin e kërkuar.

  Por në procesin e ri të përpunimit, përdoren më shumë makina vizatimi multiwire.

  Makina e makinë multiwire vizatim provided by LINT TOP is an innovation based on traditional one. It can draw multiple copper wires of the same diameter simultaneously, and can achieve online annealing after drawing to obtain multiple copper wires with the same electrical properties.
  Krahasuar me makinën tradicionale të vizatimit të kokës së vetme, makina vizatuese multiwire ka disa epërsi të caktuara:

  1). Përmirësimi i cilësisë së produktit, veçanërisht kur hapi tjetër është i dobët. Garanton konsistencën e gjendjes së secilës tela të vetëm, si dhe përmirëson përçueshmërinë dhe butësinë e telave me fije floku.
  2). Përmirësimi i efikasitetit të prodhimit. Vizatimi i telave të shumta njëkohësisht është i barabartë me shumë makina vizatimi me një kokë që punojnë së bashku, e cila është shumë herë më e efektshme se ajo tradicionale.
  3). Shpenzimet e kursimit. Një makinë vizatimi multiwire mund të zëvendësojë disa makina vizatimi me një kokë, të cilat mund të kursejnë koston e hyrjes së pajisjeve, dhe gjatë procesit të prodhimit, gjithashtu mund të zvogëlojë kostot e punës.

  2. Karakteristikat e pajisjeve

  Makina e vizatimit miraton transmetim spirale me precizion të lartë dhe është e pajisur me ftohje dhe lubrifikim të fortë të vajit të fortë. Lubrifikimi sigurohet nga një pompë ingranazhesh e pavarur e drejtuar nga motori, me mbrojtje nga presioni dhe mund të arrijë mbylljen e dështimit të lubrifikimit. Kutia e ftohjes së makinës së vizatimit miraton ftohjen e fortë të lubrifikimit të llojit të llakut, i cili mund të ftohet plotësisht dhe lubrifikojë timonin e vizatimit, vdes dhe telat , në mënyrë që të sigurohet cilësi e mirë e vizatimit.
  Online annealing of copper wire can be carried out to realize "continuous drawing and continuous annealing", which can ensure the stability and consistency of the wires.

  3. Parametrat teknikë kryesorë

  Ne ofrojmë makina të ndryshme vizatimi multiwire, parametrat kryesorë teknikë janë si më poshtë:

  model

  LT21-8 / 1500

  LT17-8 / 2000

  LT16-14 / 4000

  LT20-14 / 4000

  LT21-16 / 2000

  LT25-16 / 2000

  Numri i telave

  8

  8

  14

  14

  16

  16

  Diametri i hyrjes (mm)

  Maks. 1.8

  Maks. 1.8

  14 * Max.1.8 / 7 * Max.2.6

  14 * Max.1.8 / 7 * Max.2.6

  Maks. 1.8

  Maks. 1.8

  Diametri i daljes (mm)

  0.15 ~ 0.40

  0.20 ~ 0.52

  14 * (0.28 ~ 0.52) /

  7 * (0,50 ~ 1,05) /

  14 * (0,20 ~ 0.52) /

  7 * (0,50 ~ 1,05) /

  16 * (0.18 ~ 0.40) /

  8 * (0,40 ~ 0.52) /

  16 * (0,15 ~ 0,40) /

  8 * (0,40 ~ 0.52) /

  Shpejtësia e vizatimit (m / min)

  Maks. 1800

  Maks. 1800

  Maks. 1800

  Maks. 1800

  Maks. 1800

  Maks. 1800

  Diametri i rrotës së vizatimit (mm)

  80

  80

  120

  120

  80

  80

  Diametri i Capstan (mm)

  100

  100

  120

  120

  100

  100

  Numri i vdes

  Maks. 21

  Maks. 17

  Maks. 16

  Maks. 20

  Maks. 21

  Maks. 25

  Zgjatja mekanike (%)

  8% ~ 25%

  8% ~ 25%

  8% ~ 25%

  8% ~ 25%

  8% ~ 25%

  8% ~ 25%

  Rryma e annealimit (A)

  Maks. 1500

  Maks. 2000

  Maks. 4000

  Maks. 4000

  Maks. 2000

  Maks. 2000

  Madhësia e bobinës (mm)

  PND630

  PND630

  PND630

  PND630

  PND630

  PND630

  4. Efekti i tërheqjes së telit

  Efekt i tërheqjes së telit

  Ne ofrojmë lloje të ndryshme të makinave vizatuese multiwire për të përmbushur kërkesat e vizatimit të specifikimeve të ndryshme. Karakterizohet nga shpejtësia e shpejtë e vizatimit, efikasiteti i lartë i prodhimit, zona e pajisjeve të vogla dhe cilësia e lartë e produkteve të vizatimit etj.


 • E mëparshme:
 • Tjetra:

  • Përbërësit kryesorë

   Pajisjet përbëhen kryesisht nga pajisje pagimi, makina vizatimi, pajisje annealing, kontrollues tensioni, marrje dhe udhëtar, dhe sistem elektronik i kontrollit.

   1. Pagimi

   Pagesa

   Pagesa e makinës për vizatim multiwire është një lloj raft në të cilin numri i pagave mund të përputhet sipas numrit të telave. Shpejtësia e pagimit mund të arrijë deri në 250m / min, e cila mund të përmbushë kërkesat e pagimit të makinës për vizatim multiwire me shpejtësi të lartë.

   2. Makinë për tërheqje teli

   Makinë për tërheqje teli

   Makina e vizatimit kontrollon 8 tela si njësi themelore, 16 tela si rregullim me dy shtresa, ose kontrollon 7 tela si njësi themelore, 14 tela si një rregullim me dy shtresa. Vdes vizatimet janë krijuar në një rregullim horizontale të njëpasnjëshëm. Transmetimi mekanik miraton transmetimin e ingranazheve dhe disqet elektrike të dyfishtë (motori kryesor dhe motori me shpejtësi fikse drejtohen veçmas). Kjo mund të realizojë ndryshim të shpejtë të ngordhjeve dhe të zvogëlojë shumë kohën ndihmëse gjatë ndryshimit.
   Baza e makinës së vizatimit është një strukturë e salduar, e cila përpunohet dhe formohet pas pjekjes dhe eliminimit të stresit të brendshëm me stabilitet dhe forcë më të lartë. Trupi i kutisë së ingranazheve është i ndarë në dy seksione, dhe përpunohet dhe formohet pas pjekjes dhe eliminimit të stresit të brendshëm. Përdor transmetimin e ingranazhit me precizion të lartë spiral dhe është i pajisur me ftohje dhe lubrifikim të fortë të vajit të fortë. Me mbrojtje nga presioni, ai mund të realizojë mbylljen e dështimit të vajosjes, dhe është i pajisur me pajisje ftohjeje dhe filtruese të vajosjes. Kutia e ftohjes miraton ftohje të fortë të lubrifikimit të llojit të llakut, i cili mund të ftohet plotësisht dhe lubrifikojë rrotat e vizatimit, vdesin dhe telat, në mënyrë që të sigurojë një cilësi më të mirë të vizatimit. Llak pompohet nga presioni motorik, i spërkatur me rrotën vizatuese horizontale të bazës së mykut të syrit. Baza e mykut të syrit është e dizajnuar me vrima të zhdrejtë për të lidhur qendrën e vdesave, të cilat mund të pastrojnë në mënyrë efektive qendrën e dimrave dhe të zvogëlojnë humbjet. Mbulesa e kutisë miraton strukturën e rrokullisjes, e cila është e lehtë për tu përdorur.

   3. Makinë e annealizmit

   Makinë annealesh

   Makina jonë e annealizmit miraton lidhjen e lidhjes së shkurtër të kontaktit dhe ka një dizajn të strukturës së re. Ju mund të zgjidhni annealing me dy faza ose pjekje trefazore, sipas kërkesës së diametrit të telit. Trupi adopton strukturën horizontale të saldimit me rezervuarin e rigjenerimit të ftohësit në fund. Seti përçues i rrotave përdor strukturën e kombinuar me trupin e rrotave të bakrit dhe rrotulluesin përçues të nikelit. Furça e karbonit dhe rrota përçuese përqendrohen në ftohje duke përdorur tifoz të fuqishëm. Wheeldo rrotë përcjellëse drejtohet nga një rrip i sheshtë, dhe fuqia sigurohet nga motori i rrotave me shpejtësi fikse. Furnizimi me energji annealing është rrymë direkte, e cila është e përshtatshme për annealimin e njëkohshëm të disa telave të bakrit.
   Makina e gazit përbëhet nga sistemi përcjellës, sistemi i mbrojtjes nga oksidimi, sistemi i ftohjes, sistemi i tharjes dhe sistemi elektrik. Mbrojtja nga oksidimi përdor mbrojtjen e avullit; ftohja dhe lubrifikimi përdor përqendrimin e holluar të përqendrimit të qarkullimit të lëngshëm; sistemi i tharjes përdor ajër të ngjeshur dhe tharje vdes. Mund të sigurojë që pamja e telit të bakrit është e ndritshme dhe nuk ka oksidim, dhe gjithashtu mund të përmbushë kërkesat e performancës së zgjatjes dhe rezistencës së telit të bakrit pas pjekjes.

    Pjesët tregtare

    1. Motor motorik;
    2. Inverter japonez i markës Yaskawa;
    3. Kontrollues i programueshëm i Siemens (PLC) dhe ekran me prekje;
    4. Aparatet e tensionit të ulët Schneider;
    5. kushineta NSK.

     Pajisje ndihmëse

     Përveç pajisjes së sipërpërmendur të pagimit, makinës së vizatimit, pajisjes së annealit, kontrolluesit të tensionit, marrjes dhe udhëtarëve, dhe sistemit të kontrollit elektronik, disa pajisje ndihmëse si psh vizatimi, filtra emulsioni bakri, makina treguese dhe saldatorë të ftohtë janë gjithashtu i nevojshëm gjatë procesit të vizatimit.

     Pajisjet ndihmëse të vizatimit që ne ofrojmë mund të plotësojnë prodhimin e vizatimit të llojeve të ndryshme të makinave vizatuese multiwire. Ai jo vetëm që mund të sigurojë procesin e qetë të vizatimit, të përmirësojë cilësinë e sipërfaqes së produktit, por gjithashtu të zvogëlojë humbjen e pajisjeve për vizatim dhe të rrisë jetën e tij të shërbimit, e cila është një pajisje thelbësore gjatë procesit të vizatimit.

      Instalimi dhe funksionimi

      Rreth makinës së vizatimit multiwire, ne kemi shumë vizatime për të ndihmuar klientët, duke përfshirë vizatimin e faqosjes, vizatimin e themelit, vizatimin për pjekjen e pishinës së lëngshme, diagramin skematik të tubacionit dhe vizatimin e pishinës së emulsionit. Konsumatorët mund të ndërtojnë impiante sipas paraqitjes, dhe të planifikojnë thellësinë e fondacionit dhe të përgatisin grumbullin kundër vendosjes, nëse toka nuk është mjaft e vështirë për të mbështetur pajisjet sipas vizatimit të fondacionit. Konsumatori mund të ndërtojë pishinën e lëngshme të annealit sipas vizatimit referencë që kemi dhënë, por gjithashtu duhet të marrë parasysh situatën aktuale të uzinës. Kjo është gjithashtu e përshtatshme për pishinën emulsion.

      Ne do të dërgojmë inxhinierë për të udhëhequr instalimin dhe komisionimin pasi të mbërrijnë pajisjet. Inxhinieri do të ndihmojë në instalimin e pajisjeve, pastaj të përpiqet të vizatojë me vdes të ndryshme. Gjatë procesit të vizatimit, inxhinieri do të trajnojë punëtorët e klientit, do t'i mësojë ata të shkelin telat përmes vdes vizatimi dhe të merren me problemet e hasura në procesin e vizatimit. I gjithë procesi ndoshta do të zgjasë 10 ditë.

       FAQ

       Q: Commissioning during COVID-19 Epidemic?

       A: Covid-19 create a new way of business.

       So how we can carry on the inspection works now?
       Customers can ask the third-party to make inspection.
       We can also make inspection with customer by face-to-face video call.

       For commissioning, will it be more difficult?
       We put more efforts to get over the difficult of Chinese technician’s traveling for commissioning. First we finished commissioning works before dispatch, then we will make on line commissioning with customer’s team. We already make a great achievement. All machines dispatched have been finished commissioning or during the commissioning, the most difficult machines we have succeeded are, SFS tandem line for cat 6a, 7, drum twister, compounding line, etc.

       By all these activities, We are trying to reduce customer’s anxious on investment and development.

       Pyetje: A mund ta vizitoj fabrikën tuaj?
       Një: Të gjithë klientët nga brenda dhe jashtë vendit janë të mirëpritur ngrohtësisht për të vizituar kompaninë dhe fabrikën tonë.

       P: A e furnizoni instalimin dhe komisionimin?
       A: Po, ne bëjmë si më poshtë:
       -Sapo klienti të na informojë makineritë vendosen në vendin e duhur, ne do të dërgojmë si inxhinier mekanik ashtu edhe elektrik për fillimin e makinerive.
       -Vetë testimi i ngarkesës: Pasi të instalohet makina plotësisht, së pari bëjmë testimin e ngarkesës pa ngarkesë.
       -Për testimin e ngarkesës: Zakonisht do të mund të prodhojmë 3 tela të ndryshëm për të bërë testimin e ngarkesës.

       Flexible installation and commissioning measures will be provided under COVID-19 by LINT TOP. 
       -Reklarimi i Pranimit: Pasi blerësi konfirmon që makina mund të arrijë të gjitha specifikimet sipas kontratës, raporti i pranimit do të nënshkruhet për regjistrimin tonë që makina do të jetë në periudhën e garancisë.

       Pyetje: informationfarë informacioni duhet të ofroj për të marrë një citat të hollësishëm nga ju?
       A: Për makinën e vetme: Zakonisht duhet të dimë madhësinë e telit hyrës, madhësinë e telit dalës që do të prodhohet, produktivitetin, paguajmë dhe marrim masën për të zgjedhur makinën e duhur.
       Për impiantin e ri të kabllove ose linjën e re të prodhimit të kabllove, duhet të dimë të dhënat e kabllove që do të prodhohen, produktivitetin, standardet që duhen ndjekur, etj. Për të hartuar të gjitha makinat e nevojshme.

       Pyetje: A mund të furnizoni pajisjet ndihmëse së bashku me makinat?
       A: Po, patjetër.
       Ne kemi furnizuar shkëmbyesin e nxehtësisë, bakrin / pluhurin alumini makine filtri, kullën ftohëse, ftohësin, kompresorin e ajrit, vizatimin vdes, makinën treguese, saldatorët e ftohtë, bobinat etj me makinat tona.

       Pyetje: A mund të bëni modelin për të gjithë bimën?
       A: Po, ky është avantazhi ynë.
       Me fletën e të dhënave të kabllit që do të prodhohet, standardi duhet të ndjekë kabllot tuaja, produktivitetin që prisnit. Inxhinieri ynë në teknologjinë e prodhimit dhe makineri do të bëjë hartimin e makinave të prodhimit, pajisjeve të provës, aksesorëve si bobinat, vdes, linjat e rewinding dhe materialet e nevojshme.

       Pyetje: Si mund ta njoh statusin e porosisë time?
       Përgjigje: Ne kemi sistemin tonë OA për të ndjekur prodhimin.
       Për secilën prej kërkesave tuaja, ne mund të dërgojmë foto dhe video të porosisë tuaj, gjithashtu mund të përdorim FACETIME për t'ju njoftuar prodhimin.

       Pyetje: Si punoni në inspektimin para dorëzimit?
       Përgjigje: Ne do të bëjmë testimin dinamik të ekuilibrit, testimin e nivelit, testimin e zhurmës, etj gjatë prodhimit.
       Pasi të përfundojë prodhimi, zakonisht bëjmë punë pa ngarkesë të secilës makinë para dorëzimit. Konsumatorët janë të mirëpritur të marrin pjesë në inspektim.

       P: Në cilat ekspozita do të merrni pjesë, a mund të takohemi në panair?
       A: Panairi Ndërkombëtar i Telave dhe Cableve në Dusseldorf;
       Panairi i Amerikës së Jugut Wire;
       Panairi ndërkombëtar i telave dhe kabllove në Shanghai;
       Panairi Ndërkombëtar i Telave në Stamboll, etj
       teli Panairi i Azisë Juglindore, etj.

       Na dërgoni mesazhin tuaj:

       Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni