tentang Kami

LINT TOP CABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

mangrupikeun kelompok anu gaduh pangalaman anu saé sareng téknologi profesional dina kawat & lapangan kabel, khususna dina bidang kabel listrik sareng kabel, ngawangun kabel kabel serat optik, sareng sajabana Kami nawiskeun mesin produksi kualitas luhur, alat uji, asesoris kalayan bantosan téknis kalebet instalasi jalan satapak, latihan sareng némbak masalah. Khususna, urang tiasa ngalakukeun proyek konci-konci tina dukungan téknis dina tahap awal proyék kalebet desain pasokan alat-alat pabrik alat-alat uji mesin produksi, alat bantu sareng bahan-bahan pikeun produksi akhir sareng uji ogé pangropéa.

  • 393mitra
  • 55pasar utama urang
  • 22aplikasi
  • 988kagiatan

Muga dunya kalayan cahaya sareng sambung dimana-mana!

our activities / turnkey solutions

Builing Wires & Cables Builing Wires & Cables
LV (Low Voltage) Power Cables LV (Low Voltage) Power Cables
ABC (Aerial Bundled ) Cables ABC (Aerial Bundled ) Cables
maca deui

company news

Ship the LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to South Africa
09-17-2021

Ship the LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to South Africa

Recently, LINT TOP just dispatch the cable packaging: LT1246 Automatic Coiling and Packing Machine to its destination: SOUTH AFRICA. In order to me...
maca deui