jajaran urang

panas Produk

tentang Kami

LINT TOP CABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

mangrupikeun kelompok anu gaduh pangalaman anu saé sareng téknologi profesional dina kawat & lapangan kabel, khususna dina bidang kabel listrik sareng kabel, ngawangun kabel kabel serat optik, sareng sajabana Kami nawiskeun mesin produksi kualitas luhur, alat uji, asesoris kalayan bantosan téknis kalebet instalasi jalan satapak, latihan sareng némbak masalah. Khususna, urang tiasa ngalakukeun proyek konci-konci tina dukungan téknis dina tahap awal proyék kalebet desain pasokan alat-alat pabrik alat-alat uji mesin produksi, alat bantu sareng bahan-bahan pikeun produksi akhir sareng uji ogé pangropéa.

maca deui
  • 393mitra
  • 55pasar utama urang
  • 22aplikasi
  • 988kagiatan

Muga dunya kalayan cahaya sareng sambung dimana-mana!

Warta perusahaan

BÉRITA PALING ÉNGGAL

maca deui
acara urang

paméran